Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -AK Parti İl Başkanlğı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Karahallı: AK Parti iktidarı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren engelli ve engelli ailelerimizin her zaman yanlarında olduk (Fotoğr


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Cengiz Karahallı, AK Parti iktidarı olarak göreve geldikleri günden itibaren engelli ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını bildirdi.
     Karahallı, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, AK Partinin 2002den beri engellilerin engellerini kaldırmak için var gücüyle çalıştığını kaydetti.
     Engellilerin toplumun içinde yer almalarını sağlamak için birçok alanda çalışmalar yapıldığını anlatan Karahallı, şu ifadelere yer verdi:
     AK Parti iktidarı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren engelli ve engelli ailelerimizin her zaman yanlarında olduk. Bu engellerin kalkmasıyla birlikte Avrupa standartlarının üzerinde hayat koşullarına kavuşan engelli vatandaşlarımız geleceğe AK Parti ile birlikte daha umutlu bakabilmektedirler. İstihdam konusunda ise hükümetimiz tarafından açılan yeni özürlü memur kadrolarıyla birlikte ilk etapta 7 bin engellimiz kamuda memur olarak iş başı yapacaklar. 14-29 Mayıs tarihlerinde ise ilk ve ortaokul mezunlarının müracaatları alınarak kura sonrası hizmetli memur olarak bağlı bakanlıklar tarafından atamaları yapılacak.
     (SİN-MRS)
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER