Engellilere, ücretsiz saç ve güzellik bakımı

Engellilere, ücretsiz saç ve güzellik bakımı -Gaziantepte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engellilere yönelik ücretsiz saç ve cilt bakımı yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte engellilere yönelik ücretsiz olarak saç ve cilt bakımı yapıldı.
     3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kuaför Olmak İstiyorum 2 Projesi kursiyerleri, bir güzellik merkezinde engellilere yönelik saç ve cilt bakımı hizmeti sunuldu.
     Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, merkezde gerçekleştirilen programda, insan yaşamını daha üst seviyeye çıkaracak her türlü gayret, emek ve çalışmanın alkışlanacak, önemsenecek ve kutsanacak bir değer olduğunu söyledi.
     Aydın, engellilere yönelik gerçekleştirilen ücretsiz saç ve cilt bakımı yapan merkezin yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan da kendilerine emanet edilen insanlara iyi hizmet edilmesi gerektiğini vurguladı.
     Hükümetin engellilerle ilgili yasal anlamda önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Turan, bunun da yeterli bulunmayarak daha çok çalışıldığını kaydetti.
     GÖRBİR Başkanı Mehmet Aysel ise kimi insanların 5 dakikalığına, elektrik gittiğinde ya da karanlıkta kaldığında Ey Yarabbi! Kimseyi karanlıkta koyma dediklerini belirterek, Biz yıllarca, bir ömür karanlığın içerisinde yaşadık. Bir görme engelli gibi caddede yürümeye çalışalım. Veya bedensel engelli bir kardeşimiz gibi otobüse binmeye çalışalım. Ki nasıl bir şey olduğunu hissedelim. İşte o zaman engelli hakkını savunmak için, engelli olmaya gerek kalmaz dedi.
     Güzellik eğitim merkezi yetkilileri Neşe İnal ve Servet Torun da bir hafta boyunca merkezde, tüm engellilerin saç ve cilt bakımlarını ücretsiz yapacaklarını kaydetti.
     Konuşmaların ardından GÖRBİR Derneği üyelerinden Yunus Ercan, bağlama çalarak, türkü söyledi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek / Veli Gürgah
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Engellilere, ücretsiz saç ve güzellik bakımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER