Erdekten kısa kısa

Erdekten kısa kısa -Erdek Belediye Başkanı Aysan, Erdeksporlu oyunculara yemek verdi


BALIKESİR (A.A) - Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdeksporun alt yapısında yer alan oyunculara yemek verdi.
     Başkan Aysan, Ali Öztoprak Kampında verdiği yemekte, Erdeksporun geleceğinin, kendi çocuklarının elinde olacağına inandığını söyledi.
     U-13ten, U-19a kadar genç takımları kurduklarını belirten Aysan, Önümüzdeki iki yıl içinde Ocaklarsporu Süper Lige, Erdeksporu ise Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve 3. Türkiye Ligine yükseltmeyi planlıyoruz. Ocaklarsporun, gelecek dönemlerde Erdeksporun pilot takımı olmasını hedefliyoruz. Kısacası, Erdeksporun parlak geleceğinin, kendi çocuklarımızın elinde şekilleneceğine inanıyoruz dedi.
    
     -Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi, ilçe protokolünü ağırladı-
    
     Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi, Kaymakam İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Onayı ağırladı.
     Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Oğuz Çatal ziyaret sırasında, hastanenin son durumu ve ihtiyaçları konusunda ziyaretçilere bilgiler aktardı. Ayrıca hastanede yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında ilçe yöneticileri, yapımı geçen yıl biten hastanenin eksiklerinin bir an önce giderilerek, hastanenin tam teşekküllü duruma gelmesi için çaba harcadıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen - Seyhan Kırıcı / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Erdekten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER