Erdekten kısa kısa

Erdekten kısa kısa -Belediye Meclisi toplandı


BALIKESİR (A.A) - Erdek Belediye Meclisinin mart ayı toplantısı yapıldı.
     Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın başkanlığındaki meclis toplantısında, Seyitgazi Tepesi mevkisi ve Yalı Mahallesinde imar planı değişikliği yapılması ile ilgili imar komisyonundan gelen raporlar kabul edildi.
     Toplantıda, bu yıl çıkan yeni yasanın ücretler tarifesine paralel olarak pazarcı esnafından alınan yıllık vize ücretleri oybirliğiyle kaldırıldı.
     AK Partili üye Turan Gün, Bundan sonraki toplantılarda ben de çekimser oy kullanacağım şeklinde açıklamada bulununca CHPli Burhan Karışık, mecliste bulunan her üyenin özgür iradesiyle oy kullanma hakkı bulunduğunu belirtti.
    
     -AK Parti Milletvekili Öztaylandan ücretsiz ulaşım müjdesi-
    
     AK Parti Balıkesir Milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan, şehit ve gazilerin çocukları ile anne ve babalarının, engellilerin refakatçileri ve 65 yaş üstü yaşlıların, toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanacağını söyledi.
     65 yaş üstü vatandaşların, devlet demir yollarının şehir içi hatlarında, deniz yollarının şehir içi hatlarında, belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında Türkiye genelinde ücretsiz seyahat edeceklerini dile getiren Öztaylan, 65 yaş üstü vatandaşlar ayrıca demir ve deniz yolları dış hatlarında ise yüzde 50 indirimle seyahat edecekler dedi.
     Öztaylan, engellilerin, devlet demiryolları ve deniz yollarının şehir içi ve şehirler arası hatları ile belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyahat yapabileceklerini belirterek, Buraya bir farklılık daha getiriyoruz, engelli ağır kardeşlerimizin yanında bir de refakatçi bu hizmetlerden istifade edecek diye konuştu.
    
     -Beşiktaşın eski futbolcusu Erdekli Mustafa Çimen, Erdekspor antrenmanını izledi-
    
     Futbola, 1968-1969 döneminde Erdek Gençlik forması altında başlayan, 1976-1980 yılları arasında Beşiktaş formasını giyen Mustafa Çimen, Erdeksporun antrenmanını izledi.
     2004 yılından beri Futbol Federasyonunun Riva Tesislerinin sorumlusu olarak görev yapan Mustafa Çimen, futbol oynadıkları yıllardaki spor tesisleri ve sahalar ile günümüzdekilerin çok farklı olduğuna dikkati çekti.
     Kendilerinin, çok elverişsiz futbol alanlarında mücadele ettiklerini belirten Çimen, günümüz futbol adamlarının bu açıdan şanslı olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Erdekten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER