Erdek Belediye Başkanı Aysan:

Erdek Belediye Başkanı Aysan: -Zeytinliadadaki Meryem Ana Kilisesinin üstünün kapanması için gerekli olan polikarbon geldi -Erdeke doğal gazı getirmek en büyük arzum


BALIKESİR (A.A) - Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Zeytinliadadaki Meryem Ana Kilisesinin üstünün kapanması için gerekli olan polikarbonun geldiğini söyledi.
     Aysan, ilçeye yaptıkları çeşitli hizmetler hakkında gazetecileri bilgilendirdi. Zeytinliada Ören Yerinin turizme açılması için hazırlıkların sürdüğünü vurgulayan Aysan, Adada bulunan Meryem Ana Kilisesinin üstünün kapanması için gerekli olan polikarbon da geldi. Kaplama işi bir ay içinde gerçekleştirilecek. Yaz aylarına girmeden ada arkeopark olarak hizmete girecek dedi.
     Tarihi Apostol bölgesindeki düzenleme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğuna işaret eden başkan Aysan, Bu bölgeyi mesire yeri durumuna getiriyoruz. Apostola ayrıca bir köy konağı yaptık. Burada kahvaltı yapma olanağı da bulunacak. Bildiğiniz gibi burada bir de dilek ağacımız yer alıyor. Apostolun yeni düzenlemesiyle yöremizde büyük ilgi göreceğine inanıyorum diye konuştu.
     Aysan, Neyyire-Sıtkı Devlet Hastanesinde 5 ünitelik diyaliz bölümünü oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Hayırsever vatandaşlarımızın büyük desteğiyle kurulan bu ünitemiz, test amaçlı çalışmalara başladı. Diyaliz ünitemiz tam kapasiteyle çalışmaya başladığında Erdek merkez, Ocaklar ve Kapıdağ köyleri dahil, 30 dolayında böbrek hastasına hizmet verecek. Bunun dışında ilçemize doğal gazı mutlaka kazandırmak istiyorum. Bu konudaki girişimlerimiz sürüyor. Erdeke doğal gaz getirilmesi konusuyla Balıkesir milletvekilleri A. Edip Uğur ve M. Cemal Öztaylan yakından ilgileniyor.
     Erdek 18 Eylül Stadının bozulan çim zeminini sentetik çim durumuna getirmek amacıyla başvuru yaptıklarını dile getiren Aysan, bunun gerçekleşeceğine inandığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Erdek Belediye Başkanı Aysan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER