Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık:

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: -Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunacağız


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunacağız dedi.
     Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, önceki yıllarda belediyenin ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek vererek destek olduğunu hatırlattı.
     Gıda mühendislerinin, yaz mevsiminde pilav ve tavukta sıkıntı yaşanabileceği uyarısı üzerine sıcak yemek dağıtımı yerine kuru gıda dağıtımını tercih ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 2 bin 500 aileye gıda yardımında bulunacağız. Gıda paketlerimiz zengin bir şekilde 3-4 kişilik bir ailenin bir aylık gıdasını içermektedir. Mahalle muhtarlarına veya zabıtaya iletilmemiş olan yardıma muhtaç kişiler varsa bunlar da müracaat etsinler. İmkanlar ölçüsünde gıda yardımında bulunacağız.
     Posbıyık, ramazan etkinliklerinin her yıl olduğu gibi sahil bandında yapıldığını belirterek, Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm halkımızı davet ederek bir iftar gerçekleştireceğiz. İftar sonrası da ilçe müftülüğümüzün hocaları ile birlikte Kadir Gecesinde mevlit okutacağız dedi.
     Belediye tarafından sünnet şöleni için hazırlıkların başladığını aktaran Posbıyık, 25 Ağustosta gerçekleştirilecek sünnet şöleni öncesi belediyeye yapılacak tüm müracaatlar kabul edilecek. Sünnette bu yıl sınır tanımıyoruz. Ülkedeki ve Ereğlideki ekonomik sıkıntılardan dolayı müracaat edenleri geri çevirmeden, sayı ne olursa olsun vatandaşlarımızın evlatlarının en önemli mürüvvetlerini görebilmeleri için el birliğiyle şölen gerçekleştireceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER