Ereğli Gazze Platformundan basın açıklaması

Ereğli Gazze Platformundan basın açıklaması -Eğitim Bir-Sen Ereğli Şube Başkanı Yılmaz: Şımarık İsrailin en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacağına inanıyoruz


KONYA (A.A) - Ereğli Gazze Platformunca düzenlenen basın toplantısında, İsrailin Filistine yaptığı saldırılar kınandı.
     Eğitim Bir-Sen, Sağlık-Sen, Büro-Sen ve Anadolu Gençlik Derneği Ereğli şubelerinden oluşan Ereğli Gazze Platformu, basın toplantısı düzenledi.
     Platform adına konuşan Eğitim Bir-Sen Ereğli Şube Başkanı İlhan Yılmaz, öteden beri söylenildiği gibi İsrailin işgalci bir terör devleti olduğunu ifade etti.
     İsrailin Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini belirten Yılmaz, bu katliamda Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamasın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve bir çok sivilin şehit edildiğini kaydetti.
     Yılmaz, İsrailin kurulduğundan beri izlediği politikanın asla değişmediğini söyledi.
     İsrailin Türkiyeye ait topraklarında içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirmek için her türlü yönteme başvurmakta olduğunu dile getiren Yılmaz, bu çabanın beyhude olduğunun altını çizdi.
     Yılmaz, şöyle devam etti:
     Biz Gazze Ereğli Platformu olarak Gazzenin şehitlerinin ümmetin şehitleri olduğunu, bizim şehitlerimiz olduğunu biliyoruz. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Şımarık İsrailin en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacağına inanıyoruz.
    
     Muhabir: Hasan Hüseyin Alemdar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Ereğli Gazze Platformundan basın açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER