Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme

Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme Müsabakaları -Alanyada yapılacak müsabakalara 8 ülke takımı katılacak


ANTALYA (A.A) - Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme Müsabakaları, Alanyada yapılacak.
     Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme Müsabakaları 22-24 Haziran tarihleri arasında Galip Dere Plajında oluşturulan spor tesisinde gerçekleştirilecek.
     Hollanda, Avusturya, Norveç, Polonya, Rusya, İspanya, Türkiye ve İsveçin katılacağı müsabakalar sonunda birinci gelecek takım 2012 Londra Olimpiyatlarına doğrudan gitmeye hak kazanacak. İkinci ve üçüncü sırayı alacak takımlar ise Rusyada düzenlenecek Dünya Kupası Olimpiyat Eleme Turnuvasına katılma hakkı elde edecek.
     Diğer kıtaların ikinci ve üçüncülerinin katılacağı turnuva sonunda ilk iki sırayı alacak takımlar da Londraya gitme hakkını kazanacak.
     Plaj Voleybol Milli Takım Antrenörü Atay Doğu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi bir ekip oluşturduklarını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.
     Eleme müsabakalarında birinci gelerek olimpiyatlara katılmayı hedeflediklerini anlatan Doğu, Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Proje Danışmanı Troy Tannerin de Alanyaya gelerek Milli Takıma destek olacağını kaydetti.
     Doğu, Hırvatistanda katıldıkları turnuvada eksiklerini gördüklerini dile getirerek, Şimdi çok daha iyi durumdayız. Kendi evimizde düzenlenecek turnuvada Londra vizesi almak için elimizden geleni yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Fazıl Tunç
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Erkekler Plaj Voleybolu Avrupa Kıta Eleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER