Erzincanda anne ile 5 yaşındaki oğlunun

Erzincanda anne ile 5 yaşındaki oğlunun kaybolması -Annesinin ardından 5 yaşındaki Fırat Koçakın da cesedi, Karasu Nehrinde bulundu


ERZİNCAN (A.A) - Erzincanda 10 gün önce annesiyle birlikte kaybolan 5 yaşındaki çocuğun cesedi, Karasu Nehrinde bulundu.
     Anne Hacer Koçakın (28) cesedine 3 gün önce Karasu Nehrinde ulaşılmasının ardından Erzincan İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler, annesiyle evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Fırat Koçakı (5) arama çalışmalarını sürdürdü.
     Aile bireylerinin de katıldığı arama çalışmaları sırasında, amca Yılmaz Koçak ve bir arkadaşı, Fıratın cesedini köyün 11 kilometre ilerisindeki Fırat-1 Köprüsü yakınlarında gördü. Amca Koçakın durumu jandarmaya bildirmesinin ardından ekipler, nehrin kıyısına geldi.
     Yapılan incelemenin ardından Fıratın cesedi, Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yeğeninin cesedini bulan amca Yılmaz Koçakın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.
     Hacer Koçak, oğlu Fıratı da yanına alarak 29 Mayısta evinden ayrılmış, genç kadın ve oğlunun eve dönmemesi üzerine yakınları durumu jandarmaya bildirmişti. Hacer Koçakın terliklerinin Karasu Nehri kıyısında bulunması üzerine arama çalışmaları ırmakta yoğunlaştırılmıştı. Anne Koçakın cesedi, 5 Haziranda ekiplerce Karasu Nehrinde bulunmuştu.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Erzincanda anne ile 5 yaşındaki oğlunun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER