Erzurumda kar temizleme kavgası

Erzurumda kar temizleme kavgası -Kar temizleme tartışması nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada, 2si polis 15 kişi yaralandı


ERZURUM (A.A) - Narman ilçesinde, kar temizleme tartışması nedeniyle komşular arasında çıkan kavgada, 2si polis 15 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Narman ilçe merkezinde, M.Y. adlı esnaf, üzerinde biriken karı temizlemek üzere otomobilini komşusu F.Rye ait iş yerinin önüne çekti. Otomobilin üzerindeki karın iş yerinin önünde temizlenmesine tepki gösteren F.R, M.Y. ile tartıştı.
     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.R. ve M.Y, birbirlerini darbetti. Kavgayı haber alan tarafların akrabaları olay yerine gelerek tartışmaya başladı. Polis ekiplerinin tarafları ayırmakta yetersiz kalması üzerine Erzurum Emniyet Müdürlüğünden takviye çevik kuvvet ekipleri istendi.
     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 50-60 kişilik iki grup arasında çıkan ve sopa ile demir çubukların kullanıldığı kavgada, çevik polis tarafları biber gazı ve cop kullanarak ayırmaya çalıştı. Kavgada, isimleri açıklanmayan 2 polis memuru ile F.R, M.R, K.D, K.G. T.K, S.Y, F.Y, M.Y, A.Y, E.Y, T.E, Y.Ö. ve Y.Ü, yaralandı. Narman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan A.Y. ve F.Y, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
     Polis, adı olaya karıştığı belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Erzurumda kar temizleme kavgası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER