Erzurumda kına gecesi dönüşü trafik kazası

Erzurumda kına gecesi dönüşü trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden gelin memleketi Giresunda toprağa verildi -Kazadan geride gelin Merve Çıtlak ile damat Hakan Serdar Erin kına gecesinde çekilmiş görüntüleri kaldı (Fotoğraf


GİRESUN (A.A) - Giresunda düzenlenen kına gecesinden dönen minibüsün Erzurumda şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gelin Merve Çıtlak, memleketi Giresunda toprağa verildi.
     Erzurumdan alınan Merve Çıtlakın cenazesi Giresunun merkeze bağlı Akköy köyüne getirildi. Çıtlak için Akköy merkez camisinde cenaze töreni düzenlendi.
     Törene Çıtlakın yakınları ve köylüler katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Merve Çıtlakın cenazesi köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
     Baba Selahattin Çıtlak ile anne Emine Çıtlak tören boyunca gözyaşı döktü.
     Erzurum Atatürk Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi olan Merve Çıtlakın, nişanlısı Hakan Serdar Er ile okulda tanışarak evlenmeye karar verdikleri öğrenildi.
     Kazada hayatını kaybeden Merve Çıtlak ile yaralanan Hakan Serdar Er, 4 Mayıs Cumartesi günü Giresunda bir düğün salonunda kına gecesi düzenledi.
     Gce boyunca mutluluklarını herkesle paylaşan genç çiften geride düğün salonunda çekilmiş mutlu anlarının fotoğrafları ile kına gecesi görüntüleri kaldı.
     Genç çiftin 7 Mayısta Erzurumun Oltu ilçesinde düğünleri olacaktı.
    
     -Olay-
    
     Giresundaki kına gecesinden sonra Erzurumun Oltu ilçesine dönen, içerisinde gelin ve damat ile ailesinin bulunduğu Fazıl Toprak idaresindeki 25 D 9520 plakalı minibüs, Erzurum-Tortum kara yolunun Karagöbek mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti. Kazada, minibüs sürücüsü Toprak ile gelin Merve Çıtlak ve Ebru Er hayatını kaybetmişti.
     Yaralanan 11 kişi ise Erzurumdaki hastanelerde tedavi altına alındı.
    
     Muhabir: Atakan Çıtlak-Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Erzurumda kına gecesi dönüşü trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER