Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Öztürk:

Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Öztürk: -Kültür merkezimizde toplam 17 kurs düzenledik. Bu kurslardan bin 200 talebemiz yararlanıyor.


ERZURUM (A.A) - Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, Kültür Merkezi olarak düzenledikleri 17 kursa bin 200 kursiyerin katıldığını söyledi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış kurslarının hemen ardından yaz kursları düzenlediklerini belirterek, takı tasarım, ahşap boyama, deri boyama, resim, gitar, piyano başta olmak üzere 17 farklı kurs düzenlediklerini söyledi.
     Bu yıl kurslara ilginin yoğun olduğunu vurgulayan Öztürk, kurslarda güzel eserlerin ortaya çıktığını söyledi.
     Öztürk, şunları kaydetti:
     Kültür merkezinde toplam 17 kurs düzenledik. Bu kurslardan bin 200 talebemiz yararlanıyor. Bu da Türkiyede bir rekor olsa gerek. Kurslarımız kış boyunca devam etti. Sadece el sanatları değil, müzik kurslarımız da var. Kültür merkezinde açtığımız 17 kurstan bin 200 kursiyer yararlanıyor. Kurslarımız gittikçe gelişiyor, güzelleşiyor.
     Kursların tamamlanmasının ardından kursiyerlere sertifika vereceklerini vurgulayan Öztürk, eylül ayında yeniden kış kurslarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Erzurum Kültür ve Turizm Müdürü Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER