Eski belediye başkanına vefa

Eski belediye başkanına vefa -Trafik kazasında hayatını kaybeden Niğde eski Belediye Başkanı Murat Zeren için, belediye binası önünde tören düzenlendi


NİĞDE (A.A) - Trafik kazasında hayatını kaybeden Niğde eski Belediye Başkanı Murat Zeren için, belediye binası önünde tören düzenlendi.
     Niğde Devlet Hastanesi morgundan alınarak tekbirler eşliğinde belediye önüne getirilen Zerenin cenazesi, Türk bayrağı ve belediye bayrağına sarıldı.
     Törene, Zerenin ailesi ve yakınları ile Niğde Valisi Alim Barut, AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu, Zeren ailesinin acısını paylaştıklarını ifade ederek baş sağlığı diledi.
     MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz da, ömrünü Niğdeye adamış değerli bir dava adamını kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade etti.
     Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Zeren ailesine baş sağlığı diledi.
     Akdoğan, Rahmetli kardeşim, meslektaşım Murat Zereni elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzüntümüz, acımız, kederimiz büyük, sabretmesi zor bir olay. Niğdeli hemşehrilerimizin bağrına bastığı kardeşimizi hep birlikte ebedi yolculuğa uğurluyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından cenaze duası yapıldı.
     Zerenin cenazesi, buradaki törenin ardından tarihi Sungurbey Caminde kılınan cenaze namazını müteakip Derbentteki aile mezarlığına defnedildi.
     Adananın Pozantı ilçesi yakınlarında aracıyla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zeren, 2007-2009 yılları arasında MHPden belediye başkanı olarak görev yapmıştı. Zeren, şubat ayında bu yana da Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürütüyordu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Eski belediye başkanına vefa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER