Eski belerdiye başkanları iftarda buluştu

Eski belerdiye başkanları iftarda buluştu


KOCAELİ (A.A) - Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, eski belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerine iftar verdi.
     Başkan Yıldırımın düzenlediği iftar yemeğine Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Kızderbent eski belediye başkanları Haşim Baştürk ve Mehmet Akan, Akçat eski Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Dereköy eski Belediye Başkanı Ali Kocabıçak, Yalakdere eski Belediye Başkanı Osman Özçiçek ile eski ve yeni belediye ve il genel meclisinin üyeleri katıldı.
     İftar programında konuşan Yıldırım, Karamürsele hizmette bulunanları her zaman saygıyla andıklarını söyledi.
     İlçede belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi olarak üstlendikleri görevlerle Karamürsele hizmet etmiş tüm büyükleri saygıyla andıklarını belirten Yıldırım, Şu an aramızda bulunmayan değerli büyüklerimizi de rahmetle anıyorum. Karamürselde bugüne kadar yapılan hizmetlerde sizlerin katkıları ve izleri var. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız için şahsım ve meclis üyelerimiz adına hepinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.
     Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu ise Yıldırımın örnek bir davranış gösterdiğini ifade ederek, bu tür etkinliklerle çeşitli dönemlerde görev yapan hemşehrilerini bir araya getirdiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Şeyda Bayraktar
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Eski belerdiye başkanları iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER