Eski milli futbolcu ve MHP MYK

Eski milli futbolcu ve MHP MYK Üyesi Sancaklı: -Spor Bakanı olmak istiyorum. Bunu da her yerde söylüyorum. Genel Başkanımıza da söyledim


BURDUR (A.A) - Eski Milli Futbolcu ve MHP MYK Üyesi Saffet Sancaklı, Spor Bakanı olmak istiyorum. Bunu da her yerde söylüyorum. Genel Başkanımıza da söyledim dedi.
     Sancaklı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Öğrenci Konseyi tarafından Veterinerlik Fakültesi Salonunda düzenlenen söyleşide, 2011 yılında İstanbul 2. Bölgede milletvekili adayı olduğunu, ancak seçilemediğini anımsattı.
     Türk sporcuların olimpiyatlarda aldığı sonuçları eleştiren Sancaklı, Türkiyede sporu yönetmeyi istediğini dile getirdi. Sancaklı, Spor Bakanı olmak istiyorum. Bunu da her yerde söylüyorum. Genel Başkanımıza da söyledim dedi.
     Futbol Federasyonunu da eleştiren Sancaklı, federasyonun futboldan tamamen uzak olduğunu savunarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bugün Türkiye Cumhuriyetinde devletle iş yapan, gazetesi olan, hastanesi olan, iş adamı, müteahhit olan, devletle kim iş yapıyorsa, diyelim ki Futbol Federasyonu Başkanı oluyorsa, iktidarın dışında hareket etme şansı yoktur. Ben sadece şu iktidarla ilgili söylemiyorum. Türkiyedeki acı gerçeği söylüyorum. Adam hayatında topa vurmamış, hayatında futbolla yakından uzaktan alakası olmamış, ama Benim param var, kulüp başkanı olurum, Futbol Federasyonu başkanı olurum deyip, siyasi iktidardan da güç alarak bir yerlere gelmiş. Şimdi bu adamların vereceği kararlardan ne olur- Futbol Federasyonunun vereceği karardan ne olur-
    
     -Hakan Şükürün açıklamaları-
    
     Saffet Sancaklı, bir öğrencicinin, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükürün, Ben bir Arnavutum. Aslında bu açıdan bakarsanız Türk değilim sözlerini hatırlatması üzerine, Şükür ile arkadaş olduklarını söyledi.
     Şükürün bu sözlerinin ardından birçok televizyon kanalından aranarak, demeç vermesinin istendiğine değinen Sancaklı, Hiçbir yerde demeç vermedim. Siyasi olarak da olsa benim rakibim siyasi bir hata yapmış, o hatanın üzerine gidip onu yerden yere vurmak benim karakterime ters. Zaten ertesi gün hemen Hakan, Ben Arnavut asıllı Türküm. Aslında bunu demek istedim diye düzeltti diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce / Güç Gönel
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Eski milli futbolcu ve MHP MYK Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER