Eski Pazar MYO Müdürü Karaoğlunun veda

Eski Pazar MYO Müdürü Karaoğlunun veda ziyareti


RİZE (A.A) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şengül Alpay Karaoğlu, Pazar Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneğine veda ziyaretinde bulundu.
     Dernek Başkanı Abdullah Uzun, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına atanan ve Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne vekalet edecek olan Prof. Dr. Fatih Seyise görevi devreden Karaoğluna, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi ile kitap verdi.
     Uzun, Karaoğlu ile yüksekokulun gelişmesi için birlikte çalıştıklarını belirterek, Hocamızın çalışmalarını çok yakından görerek şahit olduk. Yapmış olduğu her şey için kendisine teşekkür ediyorum. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesindeki asli görevinde de başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Biz kendisinden akademik olarak çok şeyler bekliyoruz. İnşallah kendisini profesör olarak fakültemizde görürüz dedi.
     Doç. Dr. Karaoğlu ise 1,5 yıl içerisinde bir ekip çalışması yaptıklarını ifade ederek, Hep birlikte başarı elde ettik. Bu çalışmalarımızda bize katkıda bulunan Pazar Kaymakamlığı, Pazar Belediyesi ve Pazar halkına çok teşekkür ediyorum. Burada ne yapmışsak önce Pazar, sonra memleketimiz ve gelecek kuşaklarımız içindir. Görevimiz bitmedi, sadece kişi değişti. Ama amaç aynı, hedef aynı, yolumuzun açık olduğuna inanıyorum. Dernek olarak hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Eski Pazar MYO Müdürü Karaoğlunun veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER