Eskişehirde cinayet

Eskişehirde cinayet -Tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi, kendisini de 4 yerinden bıçakladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi, kendisini de 4 yerinden bıçakladı.
     İddiaya göre, Aşağı Söğütönü Mahallesi TOKİ Konutlarında yaşayan Muharrem Bilgen (41), sabah saatlerinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Yeter Bilgen (42) ile tartışmaya başladı.
     Tartışmanın kavgaya dönüşmesi Muharrem Bilgen elindeki bıçakla, eşi Yeter Bilgeni vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Bir süre sonra eşinin öldüğünü fark eden Bilgen, olay anında evde bulunan 3 yaşındaki çocuğunu yanına alarak Yeter Bilgenin ağabeyi Erol Dnin evine gitti.
     Çocuğunu kayınbiraderi Erol Dye bırakan Muharrem Bilgen, daha sonra bu kişiyi telefonla arayıp kardeşini, kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyleyerek akşam saatlerinde tekrar eve geldi.
     Burada kendisini de 4 yerinden bıçakla yaralayan Muharrem Bilgen, eşi Yeter Bilgenin cesedinin yanına uzandı. Ağır yaralanan Muharrem Bilgen, Erol Dnin haber verdiği polis ve sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
     Yeter Bilgenin cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için aynı hastanenin morguna gönderildi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirde cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER