Eskişehirdeki ihale soruşturması

Eskişehirdeki ihale soruşturması -CHP İl Başkanı Gölet: -"Davalara konu edilen ihaleler, Eskişehiri Eskişehir yapan iş ve icraatların ihaleleridir"


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP İl Başkanı Erman Gölet, Eskişehirdeki ihale soruşturmasına ilişkin "Davalara konu edilen ihaleler, Eskişehiri Eskişehir yapan iş ve icraatların ihaleleridir" dedi.
     Gölet, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, AK Partinin CHP ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşenin saygınlığına zarar vermek istediğini iddia etti.
     "AKP Eskişehir Teşkilatı, Büyükşehir Belediyesi çalışanları hakkında açılan davalara bel bağlamış gözüküyor" diyen Gölet, şöyle devam etti:
     "Eskişehirde sürekli seçim kaybeden AKP, bazı ihalelerin savcılık tarafından incelenmesini sağlamış ve sonuçta Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı gibi kamu kuruluşlarında çalışan bürokratlar da bakan imzasıyla bilirkişi olarak atanmışlar ve belediye çalışanları hakkında bu gerçek dışı raporları düzenlemişlerdir. Yargılama sırasında gerçekler ortaya çıkacaktır. Davalara konu edilen ihaleler, Eskişehiri Eskişehir yapan iş ve icraatların ihaleleridir. Halkımız bu icraatları onaylamış ve tekrar tekrar Büyükerşene oy vermiştir."
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki ihale soruşturması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER