Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martın Raıser, Sakallıyı ziyaret etti


ESKİŞEHİR (A.A) - Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martın Raıser, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sakallıdan belediye çalışmaları ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi alan Raıser, Odunpazarı Belediyesinin hayata geçirdiği projelerin Eskişehirin sosyo, ekonomik ve kültürel yapısına önemli katkılar sağladığını kaydetti.
     Raıser Odunpazarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sakallı, Belediye Başkanı sadece rutin belediye hizmetlerini idare eden orkestra şefi değil, şehrin vizyonunu, ufkunu açan, tanınırlıktan istihdama, katma değer üretiminden ekonomik gelişmişliğine kadar her şeyi ile ilgilenen kişi olmalıdırdedi.
     Görüşme sonrası Başkan Sakallı ve Raıser, Odunpazarı Evleri ve Karapınar Vadisi Projesi olmak üzere, Odunpazarında incelemelerde bulundu.
    
     -Anneler için Bebek Sağlığı söyleşisi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve Med Line Hastanesi Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Doktor Ülkü Korkmazın konuşmacı olarak katıldığı Anneler için Bebek Sağlığı söyleşisi gerçekleştirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide konuşan Korkmaz, yeni doğan bebeklerin yaşayabilecekleri sağlık sorunları ve dikkat edilmesi gereken konularda anneleri bilgilendirdi.
     Korkmaz, bebeklerin bir yaşına kadar olan süreçte nasıl besleneceklerine değinerek, anne sütünün önemine vurgu yaptı.
     Söyleşi sonunda annelerin sorduğu soruları cevaplayan Korkmaz, Tepebaşı Belediyesiyle gerçekleştirdikleri bu etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.
    
    
     -Ataç, Keskin sakinleriyle buluştu
    
     (Fotoğraflı)
    
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Keskin Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Keskinde altyapının tamamlandığını ve üstyapı çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Ataç, Birlikte karar alacağız. Amacımız, Keskinin üst yapı sorununu tümüyle çözmek. Başladığımız gibi, en ücra sokağa kadar üstyapı sorununuzu çözme kararlılığındayız dedi.
     Ataç, Doğalgaz şirketinin Keskine doğalgazı getirme kararı alıp çalışma başlatması halinde üstyapı çalışmalarını daha sonra yapma düşüncesinde olduklarını ifade etti.
     Keskinde oturan vatandaşlar da, Tepebaşı Belediyesinin, üstyapı sorunlarını çözme kararlılığından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER