Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Sakallıdan, meclis üyelerine iftar


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi 3. ve 4. Dönem meclis üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Roof Garden Otelde düzenlenen iftar yemeğine ilgi gösteren meclis üyeleri Başkan Sakallı ile keyifli bir ortamda sohbet ettiler.
     Sakallı, meclis üyeleriyle kalıcı çözümler üretip, Eskişehirlilere yakışır, akılcı, gerçekçi ve uygulanabilir projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.
     Meclis üyeleri de, Eskişehiri Avrupa standartlarında modern bir kent haline getirdiklerini ve Eskişehirlilerin kendilerine olan güvenlerini boşa çıkartmamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.
    
    
     -ESKENT Başkanı Yerden, Sakallıya ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Eskişehir Kent, Kültür, Eğitim, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ESKENT) Başkanı Gürol Yer ve yönetim kurulu üyeleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıyı ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyarette Sakallıya gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Yer, amaçlarının geçmişten geleceğe bir köprü oluşturarak, kültürü korumak ve yaşatmak olduğunu kaydetti.
     Bu konuda Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiklerini vurgulayan Yer, Odunpazarı Belediyesinin Eskişehir tarihine ışık tutan kültürel çalışmalarıyla, kentin tarihi kimliğini yeniden kazanmasına büyük katkı sağladığını ifade etti.
     ESKENT Başkanı Yer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sakallı ise hep birlikte Eskişehir tarihine ışık tutmaya devam edeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER