Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Reyhandan, İrdelp ailesine baş sağlığı mesajı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, geçmişte Günyüzü ilçesi Kayakent Belde Belediye Başkanlığı yapan Ümit İrdelpin vefatı dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayınladı.
     Reyhan, yayınladığı mesajda, İrdelpi kaybetmenin hüznü içinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Ümit İrdelp ülkesine, şehrine, ilçesine ve milletine hizmet heyecanını hiçbir zaman kaybetmemiş, bilgi birikimi, tecrübesi ile ilçesine büyük hizmetlerde bulunmuş bir arkadaşımızdır. Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve yakın dostlarına baş sağlığı diliyorum.
     Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İrdelpin cenazesi, Kayakent Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
     Cenaze töreninde, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı bildirildi.
    
     -TÜMSİADa yeni üye
    
     Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Murat Eroğlu, Sosyal İşler Komisyon Başkanı Hasan Demirci ve üyelerden Yunus Engiz, TÜMSİADın yeni üyesi Ali Demireli ziyaret etti.
     Bir inşaat firmasının sahibi olan Demirel, ziyarette yaptığı konuşmada, TÜMSİADa katılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
     Eroğlu ise TÜMSİAD camiasının her geçen gün yeni katılımlarıyla daha da güçlendiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER