Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı oluşturuldu

Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı oluşturuldu -Kulüp Başkanı Ünal: -"Yönetim kurulumuz tarafından alınan karar çerçevesinde oluşturulan Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına, eski başkan Aydın Begiteri belirliyo


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yönetim kurulu tarafından alınan karar çerçevesinde oluşturulan Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak eski başkan Aydın Begiteri belirlediklerini söyledi.
     Ünal, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, yaptığı açıklamada Başkanlığa Begiterin çok yakışacağını belirterek, oluşturulan yapının Eskişehirspor adına hayırlara vesile olmasını diledi.
     Begiter ise futbolun dünyanın her yerinde yönetim olarak farklı evrelerden geçtiğini vurgulayarak, "Eskişehirin en büyük noksanlığıydı. Ben zaman zaman basınla bir araya geldiğimde bu divanın kurulması gerektiğinden bahsetmiştim ama eski tüzükte olan divan şekliyle, şimdiki uymadı. O yüzden bugüne kadar kaldı ama sağolsun başkan ve yönetim kurulu Eskişehirsporun kurumsallaşması adına çok önemli bir adım atmışlar ve böyle bir karar vermişler dedi.
     Bu görevin kendisine verilmesinden dolayı yönetime teşekkür eden Begiter, "Eskisehirspor, bize bir çok görev verdi ama bunun anlamı daha bir başka" diye konuştu.
    
     -"Eskişehirspor, Türkiyenin ilk 5 takımından biridir"-
    
     "Eskişehirspor, Türkiyedeki ilk 5 takımın içinde yer alan hatta bana göre Trabzonspordan da önde gelen büyüklerdendir" diyen Begiter, şöyle devam etti:
     "Böyle bir yapı bütün büyük takımlarda var... Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon ama bana göre Eskişehirspor, Türkiyenin ilk 5 takımı içinde yer alan hatta bana göre Trabzondan da önde gelen büyüklerdendir. Geçmişine bakarsanız zaten daha da kıdemli olduğu belli. Bizde bunun olmayışı bir noksanlıktı. Bu kurumsallaşma neticesinde yapılacak olan, bu yüksek divan kurulu tezekkür etme görevini bana verdiler sağolsunlar. Zaten tüzüğünde belli kuralları var. Onun çerçevesinde ben bunun hazırlıklarını yapacağım ve hem kurumsallaşma adına hem de şeffaf yönetim adına çok büyük bir adım attılar. İnşallah kuracağımız bu kurumla yönetimin en büyük desteği olacağız."
    
     Muhabir: Hicret Özkan - Ömer Ürer
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı oluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER