Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı

Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı -Süper Lig ekipleri baş sağlığı mesajları yayımladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekipleri, Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Süper Ligde mücadele eden takımlar, Eskişehirdeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Ediz Bahtiyaroğlu için, Allahtan rahmet, ailesine sabır, yakınlarına, Eskişehirspor ve futbol camiasına baş sağlığı mesajlarını duyurdular.
     Kayserispor, mesajında Eskişehirsporlu 26 yaşındaki milli futbolcu Ediz Bahtiyaroğlunun evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allahtan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm camiamıza baş sağlığı dileriz derken, Kardemir Karabükspor Kulübünün mesajında ise Eskişehirsporun genç futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlunun geçirdiği rahatsızlık sonrası vefat etmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşandığı belirtildi.
    
     -Ankara kulüpleri için yeri başka-
    
     Futbola Bursasporda başlayan, daha sonra Ankaraspor altyapısıyla A takımında ve Ankaragücünde forma giyen Ediz Bahtiyaroğlunun hayatını kaybetmesi üzerine başkent kulüpleri, yaşadıkları üzüntüyü yayımladıkları mesajlarla duyurdular.
     Ankarasporun mesajında, Ankaraspor altyapısı ve bir dönem Ankaraspor A takımının da formasını giyen Ediz Bahtiyaroğlunu kaybettik denildi.
     Ankarasporun mesajında, şu ifadelere yer verildi:
     Ankaraspor camiası olarak Eskişehirdeki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren merhuma, Allahtan rahmet, ailesine sabır, yakınlarına, Eskişehirspor ve futbol camiasına baş sağlığı diliyoruz.
     Başkent kulüplerinden Ankaragücü ise yaşanılan üzüntüyü, Eski futbolcularımızdan Ediz Bahtiyaroğlunun en verimli çağında ani ölümünden büyük üzüntü duyduk. Ailesine ve yakın dostlarına baş sağlığı dileriz sözleriyle ifade ederken, Gençlerbirliğinin mesajında ise Bahtiyaroğlunun Bursaspor altyapısında futbola başladığı Ankaraspor Keçiörengücü, Ankaragücü, Bucaspor ve Eskişehirspor formaları giydiği hatırlatılarak, Ediz Bahtiyaroğluna Allahtan rahmet, kederli ailesine ve Eskişehirspor ile futbol camiasına baş sağlığı dileriz denildi.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlunun vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER