Eskişehirsporlu futbolcu Bahtiyaroğlunun vefatı

Eskişehirsporlu futbolcu Bahtiyaroğlunun vefatı -Ediz, futbol hayatıyla da örnek bir yaşam sergiliyordu


ESKİŞEHİR (A.A) - Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, futbol hayatıyla da örnek bir yaşam sergiliyordu.
     Türk asıllı Boşnak futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, 2 Ocak 1986da Sırbistan sınırları içindeki Sancak bölgesinde yer alan Yeni Pazar kentinde dünyaya geldi.
     Türkiyede futbol hayatına 2003 yılında Bursasporun altyapısında başlayan Ediz, 2006 yılında Ankaraspora transfer oldu. Bu takımda 60 maçta 2 gol atan Ediz, 2009-2012 yıllarında da Ankaragücü formasını terletti.
     Ankaragücünde 25 maçta forma giyen genç futbolcu, 2010-2011 yılında da Bucaspora bir sezon kiraladı. 2012 yılında Eskişehispora transfer olan başarılı futbolcu, burada 14 maçta forma giydi.
     Türkiye 21 Yaş Altı Milli Futbol Takımında, 15 Kasım 2006da ilk kez Danimarka karşısında forma giyen Ediz, 11 kez U-21 Türk Milli Takımının formasını terletti ve bir de gol attı.
     Ediz, bu sezon kırmızı-siyahlı forma altında Orduspor maçında ilk 11de forma şansı bulmuştu.
    
     -Abi formamda gözün var galiba-
    
     Öte yandan, Galatasaraydan Eskişehirspora transfer edilen Necati Ateş de, Edizin 2 numaralı formasını giyerek dün basın toplantısına katılmıştı. Ediz de, Twitter hesabından yeni takım arkadaşı Necati Ateşle şakalaşıp Abi formamda gözün var galiba yazmıştı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirsporlu futbolcu Bahtiyaroğlunun vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER