Esnaftan yoldaki su birikintisine ağ atarak

Esnaftan yoldaki su birikintisine ağ atarak tepki -Alaplıda bir grup esnaf, Sanayi Sitesindeki bozuk yolların yağışlarla gölete dönüştüğü gerekçesiyle karayolundaki su birikintisine ağ atarak duruma tepki gösterdi (Fotoğ


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Alaplı ilçesinde bir grup esnaf, Sanayi Sitesindeki bozuk yolların yağışlarla gölete dönüştüğü gerekçesiyle karayolundaki su birikintisine ağ atarak duruma tepki gösterdi.
     Sanayi Sitesinde iş yeri bulunan bazı esnaf, yollarının bozuk olması nedeniyle özelikle yağışlı havalarda su göletlerinin oluştuğu gerekçesiyle ilginç bir eylemle ilgilileri protesto etti.
     Su birikintisine balık ağı atan esnaf, belediye ve site yönetimine sorunlarına çare bulmaları çağrısında bulundu.
     Esnaf Muharrem Koçak, AA muhabirine, 20 yıldır sanayi sitesinde marangozluk yaptığını, kışın çamur ve su birikintisinden, yazın da tozdan kurtulamadıklarını söyledi.
     Tepkilerini göstermek amacıyla göllete dönen yollarda ağ atmaya karar verdiklerini ifade eden Koçak, şunları söyledi:
     Belediye Başkanımız Nevzat Çimenoğlu, site esnafına yolların yapılacağı sözünü vermişti. Aradan geçen zaman için de sanayi giriş yoluna beton döküldü. Ancak ondan sonra herhangi bir çalışma yapılmadı. Sanayi içindeki yollarımız çok bozuk. Kar yağışıyla yollarımız gölete dönüştü. Müşterilerimiz yollarımız bozuk olduğu için sanayiye gelmez oldu. Yaya olarak çukurlardaki su birikintileri yüzünden yürüyemiyoruz. Yollarımızın bir an önce onarılmasını istiyoruz.
     Muharrem Erdinç de yolların onarılması için gerekirse malzemeyi karşılamaya hazır olduklarını belirterek, Su birikintisi yüzünden göllete dönen yollara ağ atarak tepkimizi gösterdik. Umarız yetkililerin dikkatini çekeriz dedi.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Esnaftan yoldaki su birikintisine ağ atarak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER