ESO başkan adayı Hatipoğlu:

ESO başkan adayı Hatipoğlu: -"Değişim Grubu olarak seçimi kazanacağız"


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Değişim Grubu olarak seçimi kazanacaklarını öne sürdü.
     Hatipoğlu, grup üyeleriyle bir otelde düzenlediği basın toplantısında, ESO yönetiminin, seçim tarihini açıklamamasını eleştirdi.
     Odanın şu andaki başkanının, seçimini kent gündeminden kaçırdığını ileri süren Hatipoğlu, şunları kaydetti:
     "Mayıs başında seçim talep ettik. Mevcut listelerle seçime gidelim dedik. Bırakın seçimi, Türkiyede seçim tarihini açıklamamış tek oda kaldık. Sanayi odasının 24 yıllık başkanı, seçimi erteleme konusunda çok gayretkeş davranıyor. 615 üyenin büyük çoğunluğu, değişim iradesinde bulunmuş durumda."
     Hatipoğlu, 13 grubun tamamında önde olduklarını savunarak, "Eskişehir sanayisinin bu 24 yıllık donuklaşan, sıradanlaşan, heyecansız oda yönetiminden kurtulması için buluştuk. Hem şehrimize hem de sanayicilere karşı sorumluluğumuz var. Bu değişim iradesinin sandığa ve ESO yönetimine yansıması için gerekenleri yapacağız. Seçime dün olduğu gibi bugün de hazırız. Bu seçimi, 13-0 kazanacağız. Kanunsuz bir şey ne yaparız, ne de yaptırırız, hakkımızı da yedirmeyiz" dedi.
     Hatipoğlu, ESOda bir dönem başkanlık, bir dönem de meclis başkanlığı görevinde bulunmayı planladığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ESO başkan adayı Hatipoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER