Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yılmaz

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yılmaz nakliyecilerle bayramlaştı


KÜTAHYA (A.A) - Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz, Kütahyanın Emet ilçesindeki nakliyecilerle bayramlaştı.
     Nakliyeciler Kooperatifi ziyaretinde nakliyecilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, 1958den beri Emet ve Hisarcıklı nakliyecilerin kendilerine her zaman yardımcı olduklarını ve karşılıklı anlayış içinde işlerini sürdürdüklerini söyledi.
     Daha önce bölgede nakliyecilere yönelik 1 milyon ton dekapaj işleri olduğunu ve bu rakamı 25 milyon tona çıkardıklarını belirten Yılmaz şunları söyledi:
     İlerleyen zamanlarda bu rakam, 25 milyon tona çıkacak. Kırka, Bigadiç ve Emet ilçelerimizde geçen yıla göre üretimimizi, 10 kat daha artırmış bulunmaktayız. Bunun anlamı bizimle beraber Bidadiçin ,Kırkanın ve Emetin de hızla büyüdüğüdür. Bu başarıda üreticisinden, taşıyıcısına kadar her kesimin katkısı vardır. Emet Bor İşletmesinin kapasitesi artık daha da büyüyecektir. Mevcut Borik Asit Fabrikamızdaki 2 üniteden yıllık, 500 bin ton Borik Asit ürünü elde etmekteyiz. Emete bir müjde daha vermek istiyorum. Mevcut fabrikamıza ek olarak 600 milyon liralık yeni yatırım projemiz Resmi Gazetede yayınlanarak, resmiyet kazandı. Bu yeni yatırımımızla beraber üretimimiz, 1 milyon 500 bin tona çıkacak.
    
     Muhabir: Abdulkadir Ekmekçioğlu / Hadi Şengül
     Yayıncı:Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yılmaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER