ETSO ile AYTO arasında oda kardeş

ETSO ile AYTO arasında oda kardeş protokolü imzalandı -ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Böylesi birlikteliklere çok ihtiyacımız var


ERZURUM (A.A) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile Aydın Ticaret Odası (AYTO) arasında kardeş oda protokolü imzalandı.
     ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yaptığı yazılı açıklamada, Aydın Ticaret Odası ile kardeş oda protokolü imzaladıklarını belirterek, söz konusu protokolden duyduğu mutluluğu ifade etti.
     Son günlerde yaşanan terör olaylarının üzücü olduğunu ifade eden Yücelik, Türkiyenin birlik ve beraberliklere ihtiyacı olduğunu, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemenin yanı sıra kapsamlı projeler hazırlamayı hedeflediklerini vurguladı.
     Egenin Efesi ile Doğunun Dadaşı sloganıyla sosyo-kültürel faaliyetlerde hareket etmeyi ve böylece diğer odalara model olmayı amaçladıklarını vurgulayan Yücelik, şunları kaydetti:
     Bu protokolün, koordinasyon ve işbirliği anlamında her iki odaya fayda sağlamasını hedeflemekteyiz. Protokol, her iki oda, eğitim, iş geliştirme ve diğer oda işleriyle ilgili konularda teknik destek sunulması ve bilgilendirilmesi, gerektiğinde birimler arasında personellerin diğer odaya çalışma ziyaretinde bulunması, ilişkilerin verimli ve sürekli olmasını sağlamak için yılda en az bir defa ortak yönetim kurulu veya meclis toplantısı düzenlenmesi kararlaştırıldı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber ETSO ile AYTO arasında oda kardeş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER