Evcilmen, Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti

Evcilmen, Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti -Evcilmen: 2013 yılı için 182 milyon lira yatırım bütçesi ayırdık


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediye Bşakanı Süleyman Evcilmen, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Antalya Şubesini ziyaret etti.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ziyarette Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Erdem ve yönetim kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi.
     Evcilmen, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar hiç kredi kullanmadıklarını, borçsuz belediye olduklarını ve 2013 yılı için 182 milyon lira yatırım bütçesi ayırdıklarını söyledi.
     Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına her zaman destek olduklarını belirten Evcilmen, Meslek odalarını önemsiyorum. Meslek odaları siyasetin, demokrasinin şekillendiği kurumlardır dedi.
     Antalya için eskiden beton yığını denildiğini ifade eden Evcilmen, Şimdi Muratpaşa için böyle bir cümleyi söyleyen yok. Yeşil alan konusunda AB ortalamasının üstündeyiz. Avrupa Birliği ortalaması 7 metrekare. Muratpaşada kişi başına düşen yeşil alan miktarı 7.4 metrekare. Gelinen nokta iyi. Kente değer kazandırıyoruz. Muratpaşa, Türkiyenin rantı en yüksek 4üncü belediyesi konumundadır diye konuştu.
     Mustafa Erdem ise oda binasının yapım aşamasında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmenin büyük katkısı olduğunu kaydederek, Kendisinin en sık ziyarete geldiği odalardan birisiyiz. Tüm üye arkadaşlarım adına bizlere verdiği önem ve destek nedeniyle teşekkür ediyoruz dedi.
     Ziyarete Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeleri Erdem Armen, Hüseyin Kazancı ile Gürsel Karabayır da katıldı
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Evcilmen, Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER