Evini takımının renkleriyle boyattı

Evini takımının renkleriyle boyattı -Ordulu Mehmet Atik, 3 katlı evi ile bahçe duvarlarını Ordusporun renkleri mor beyaza boyatarak takımına sevgisini gösterdi


ORDU (A.A) - Hayati Akçay - Ordulu Mehmet Atik, Orduspora sevgisinden dolayı 3 katlı evini ve bahçe duvarlarını mor beyaz renklere boyattı.
     Perşembenin Çerli köyü Sahil Mahallesindeki evini, Spor Toto Süper Lig takımlarından Ordusporun kurumsal renkleri mor ve beyaza boyatan Mehmet Atik, hem takımına duyduğu sevgiyi gösteriyor hem de kara yolu kenarındaki evinin çevresinden geçenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.
     Bazı Ordusporlu taraftarların hatıra fotoğrafı çektirdiği evin sahibi Mehmet Atikin yeğeni Osman Atik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amcası Mehmet Atikin Almanyada bulunduğunu, "mor-beyaz evi" ile kendisinin ilgilendiğini söyledi.
     Amcasının kısa bir süre önce evini mor-beyaz renklere boyatma kararı aldığını dile getiren Atik, Amcam ve yengem Ordusporu çok seviyorlar. Onlar birer fanatik. Benden evlerini mor beyaz renklere boyatmamı istediler, ben de boyaları temin edip ustaları bularak evi boyattırdım dedi.
    
     -"Gurbette takımlarını destekliyorlar"-
    
     Atik, 3 katlı evin tamamının mor beyaz renklerle boyanmasıyla binanın daha güzel göründüğünü ve herkesin dikkatini çektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     "Sadece evin duvarlarını değil, bahçe duvarlarını da mor beyaz renklere boyattık. Boyama işi bitince çok güzel oldu. Binanın fotoğrafını da amcam ve yengeme gönderdik. Kendileri de çok beğendi. İlçeye yazları gelebiliyorlar. Onlar gurbetten takımımızı destekliyor, evlerini Orduspor renklerine boyatarak sevgilerini gösteriyorlar."
     Osman Atik, kara yolu kenarındaki evin büyük ilgi gördüğünü vurgulayarak, "Hatta bazıları durarak evin önünde hatıra fotoğrafı bile çektiriyor. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor ifadesini kullandı.
    
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Evini takımının renkleriyle boyattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER