Evlerinde 4 ayda 300 defa yangın

Evlerinde 4 ayda 300 defa yangın çıkan aile -Vali Aydın: Sosyal devlet olma gereği, aileye maddi desteğin yanı sıra, psikolojik tedavi dahil her türlü destek ve yardımı yapmaya devam edeceğiz


SİİRT (A.A) - Vali Ahmet Aydın, evlerinde 300 den fazla yangın çıkan Toprak ailesine psikolojik tedavi dahil her türlü yardımı yapmaya devam edeceklerini belirtti.
     Vali Aydın tarafından yapılan yazılı açıklamada, Evren mahallesinde ikamet eden ve konutlarında zaman zaman yangınların meydana geldiği tespit edilen, çıkan yangınlarda ev eşyaları zarar gören Toprak ailesi ile ilgili haberlerin basın yayın organlarında son günlerde çıktığına dikkat çekildi.
     Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Olayın Valiliğe intikal etmesi üzerine, Zeki Toprak adlı vatandaşı evinde bir ay önce ziyaret ederek, ailenin temel ihtiyaçlarının karşılandığı, Toprak ailesinin sosyal yardım kapsamında, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilerek, ayni ve nakdi yardımlarda bulunuldu ve ilk etapta 3 öğün sıcak yemek verildi. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüz tarafından da aileye psikolojik destek verildiğini ve nakdi yardımlarda bulunuldu. Sosyal devlet olma gereği, aileye her türlü maddi desteğin yanı sıra, psikolojik tedavi dahil her türlü destek ve yardımı yapmaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Evlerinde 4 ayda 300 defa yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER