EXPO 2016 Antalya Kanun Tasarısı TBMMde

EXPO 2016 Antalya Kanun Tasarısı TBMMde -Antalya Valisi Altıparmak: -Umarım TBMMden en kısa zamanda çıkar, biz de hemen kanunda öngörülen teşkilatlanmayı gerçekleştirip çalışmalara başlarız


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, EXPO 2016 Antalya Kanun Tasarısının TBMM Başkanlığına sunulmasının proje ihalesine çıkılması ve bütçesinin belirlenip yatırımlara başlanılmasına katkı sağlayacağını belirterek, Umarım TBMMden en kısa zamanda çıkar, biz de hemen kanunda öngörülen teşkilatlanmayı gerçekleştirip çalışmalara başlarız dedi..
     Vali Ahmet Altıparmak, yaptığı yazılı açıklamada, 2016 yılında Antalyada yapılacak çiçek ve çocuk temalı tescilli evrensel botanik sergisi etkinliklerinin planlanması, düzenlenmesi ve yönetilmesiyle ilgili usul ve esasları belirleyen EXPO 2016 Antalya Kanun Tasarısının, TBMM Başkanlığına sunulmasının uzun süredir sabırsızlıkla beklendiğini hatırlattı.
     Kanun tasarısının TBMMye sunulmasının mutlulukla karşılandığını belirtilen Altıparmak, proje ihalesine çıkılması ve bütçesinin belirlenip yatırımlara başlanmasının, bu yasaya bağlı olduğuna dikkati çekti.
     Yasa tasarısının TBMMden en kısa zamanda çıkmasını beklediklerini ifade eden Vali Altıparmak, açıklamasında, Umarım TBMMden en kısa zamanda çıkar, biz de hemen kanunda öngörülen teşkilatlanmayı gerçekleştirip çalışmalara başlarız dedi.
     Vali Altıparmak, kamu kurum kuruluşların temsilcileriyle geçen hafta yaptığı toplantıda, kurumları EXPO 2016 yol haritalarını belirlemeleri konusunda talimatlandırdığını hatırlattığı açıklamasında, şunları kaydetti:
     Bu yasa ile daha rahat olacaklar. Üstlerine projeyi sunarken daha rahat sunacaklar. Antalyamız kaybedildiği gibi görülen o zamanı en kısa zamanda telafi ederek işine devam edecek.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber EXPO 2016 Antalya Kanun Tasarısı TBMMde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER