Fatih Projesi

Fatih Projesi -Niğdede proje kapsamında 117 öğrenci ve 39 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı -İl Milli Eğitim Müdürü Ekinci: Dünya bu projeyi takip ediyor, gelecek Türkiyenin geleceği olacaktır (Fotoğraflı-Görüntü


NİĞDE (A.A) - Niğdede Fatih Projesi kapsamında 117 öğrenci ve 39 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.
     Proje kapsamında Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, tablet bilgisayarların dağıtılmaya başlandığını belirterek, projenin dünyada bir ilk olduğunu söyledi.
     Fatih Projesinin eğitime çok ciddi katkı sağlayacağına inandıklarını anlatan Ekinci, Bu proje, Türkiyenin gelişmesinin, Türkiyenin gücünün ne kadar ilerlediğinin bir göstergesidir. Bu projenin ülkemize ciddi manada hayırlar getireceğini düşünüyorum. Eğitim-öğretime çok ciddi katkıda bulunacağını düşünüyorum. Bu, Türkiyenin gelmiş olduğu seviyenin göstergesidir. Dünyaya örnek olacak bir projedir. Dünya bu projeyi takip ediyor, gelecek Türkiyenin geleceği olacaktır dedi.
     Konuşmaların ardından 117 öğrenci ve 39 öğretmene tablet bilgisayarları dağıtılırken, kademeli olarak tüm 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayarların dağıtımının süreceği bildirildi.
    
     Muhabir: Murat Kaya / Musa Özyürek / Yücel Velioğlu
     Yayıncı: Şükran Yücel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER