Fatih Terime 3 maç ceza verilmesi

Fatih Terime 3 maç ceza verilmesi -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -18 aydır federasyon kararları üzerine şu ya da bu yönde bir yorum yapmadık. Doğru kararları vardır, yanlış kararları vardır. Nihayetinde haklı olduğuna inanan


ADANA (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terime 3 maç ceza verilmesiyle ilgili, 18 aydır federasyon kararları üzerine şu ya da bu yönde bir yorum yapmadık. Doğru kararları vardır, yanlış kararları vardır. Nihayetinde haklı olduğuna inananlar gidip müracaat edecektir, itiraz edecektir. Kendi hakkını sonuna kadar arayacaktır. Fatih Terimin de yapması gereken budur; ki savunmasını da uzun uzadıya yapmıştır dedi.
     Bakan Kılıç, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Adanada havalimanında Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.
     Kılıç, gazetecilerin Spor Toto Süper Ligdeki Orduspor maçında tribüne gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terime 3 maç ceza verilmesiyle ilgili sorusu üzerine, bu konuda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ortaya koyduğu bir karar ve kanaatin olduğunu belirterek, her kurul kararı üzerine yorum yapılmaya kalkışılması durumunda Türkiyede her şeyin hallaç pamuğu gibi birbirine karışacağını ifade etti.
     İstanbulda, UEFAnın Fenerbahçeye verdiği cezayla ilgili yaptığı açıklamaların farklı özellik taşıdığını kaydeden Kılıç, şunları söyledi:
     Orada seyircisiz oynanan bir maçta yaşanan problem var. İkincisi bir Türk takımının Avrupa kupalarında karşı karşıya kaldığı karamsar bir tablo var ortada. Bunun üzerine bir yorum yaptık orada da. Ama Türkiyede kendi federasyonumuz, kendi futbol adamımız, onların ortaya koyduğu bir karar var. Bunların üzerine Gençlik ve Spor Bakanı konuşmaz, beni tanımış olmanız lazım. 18 aydır federasyon kararları üzerine şu ya da bu yönde bir yorum yapmadık. Doğru kararları vardır, yanlış kararları vardır. Nihayetinde haklı olduğuna inananlar gidip müracaat edecektir, itiraz edecektir. Kendi hakkını sonuna kadar arayacaktır. Fatih Terimin de yapması gereken budur; ki savunmasını da uzun uzadıya yapmıştır. Temenni ederim ki, onun da en doğru şekilde anlaşılması, hakkında en doğru nihai kararın ortaya çıkması.
     Bu arada, karşılama töreni sırasında Gençlik Merkezi öğrencileri Bakan Kılıç için yazdıkları bir şarkıyı seslendirdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Fatih Terime 3 maç ceza verilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER