Fayton sürücülerine İngilizce eğitimi

Fayton sürücülerine İngilizce eğitimi -Kordonboyunda temmuz ayında hizmete girecek yeni faytonları yabancı dil ve davranış eğitimi verilen sürücüler kullanacak


İZMİR (A.A) - Kordonboyunda temmuz ayında hizmete girecek yeni faytonları, İzmir Büyükşehir Belediyesinin yabancı dil ve davranış eğitimi verdiği özel kıyafetli sürücüler kullanacak.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akhisarda üretilen Victoria Klasik tarzında 12 fayton ile faytonlara koşulacak 36 at Avusturyadan İzmire getirildi.
     İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilecek faytonların sürücüleri de eğitimden geçti. Yerli ve yabancı turistlerle rahat iletişim kurabilmeleri için sürücülere bir ay boyunca İngilizce ve davranış eğitimi verildi.
     Eğitim sonunda 33 faytoncuya İZULAŞ Genel Müdürü Reha Pekerten tarafından sertifika verildi.
     Faytonları İzmire yakışır bir hale getirmek için tüm hazırlıkların sürdüğünü belirten Reha Pekerten, yeni faytonların temmuz ayında Kordonda hizmet vermeye başlayacağını belirtti.
     Davranış eğitimi veren İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitmeni Sedef Uzgören ise öğrencilerin yaşam boyu öğrenme teması ile davranış, ayrıca yabancı dili ustalıkla kullanmaları ve turistlerle sağlıklı bir iletişim kurmaları için de İngilizce eğitimi aldıklarını ifade ederek, Öğrencilerimin çok istekle çalıştıklarını gördüm. Bu da işin keyifli yanıydı dedi.
     Eğitimlere katılan 35 yıllık faytoncu Halit Büyüksoy da İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını anlattı.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Fayton sürücülerine İngilizce eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER