FCBEscola Camp Aveanın 2. dönemi başladı

FCBEscola Camp Aveanın 2. dönemi başladı -FCBEscolanın Genel Koordinatörü Hernandez: -Kampa katılan çocuklar çok yetenekli. Okulumuzda kullanılan metotları bu çocuklara en iyi şekilde aktaracağız


ANTALYA (A.A) - Aveanın Türkiye Okul Sporları Federasyonunun desteği ve Barcelona Futbol Okulu işbirliğiyle Türkiyenin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği FCBEscola Camp Aveanın 2. dönemi başladı.
     WOW Otelleri Spor Tesislerinde başlayan kampta, İspanyanın dünyaca ünlü kulübü Barcelonanın futbol okulu FCBEscolanın 3 hocası, genç futbolcularla bir araya geldi. Bir hafta boyunca Barcelona Futbol Okulu hocalarından ders alacak 9-14 yaş grubunda 120 genç ve 12 altyapı antrenörü, kamp bitiminde düzenlenen yarışmalarda yeteneklerini, Lionel Messiyi 13 yaşında Arjantinde keşfederek Barcelona Genç Takımına alan eski teknik direktör Carles Rexacha gösterme fırsatı bulacaklar.
     Genç futbolcuların, kamp süresince günde çift idman yapacakları, sabah antrenmanında pratik, akşam antrenmanında ise teorik çalışmanın gerçekleşeceği belirtildi.
     FCBEscolanın Genel Koordinatörü Isaac Oriol Guerrero Hernandez AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampa katılan gençlerin çok istekli ve yetenekli olduğunu söyledi. Kampta Barcelonanın metodunu ve oyun felsefesini anlatacaklarını ifade eden Hernandez, Çocuklar Barcenolanın prensiplerini hemen anlıyor ve kavrıyorlar. Burada çok güzel 5 gün geçireceğimize inanıyorum. Kampa katılan çocuklar çok yetenekli. Okulumuzda kullanılan metotları bu çocuklara en iyi şekilde aktaracağız dedi.
     Türkiyenin futbol seviyesinin çok yüksek olduğunu dile getiren Hernandez, Türk futbolcularının İspanya liginde de başarıyla mücadele ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Okan Özer / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber FCBEscola Camp Aveanın 2. dönemi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER