Fenerbahçede hedef, 3te 3 yapmak

Fenerbahçede hedef, 3te 3 yapmak -Spor Toto Süper Ligin ilk yarısındaki son 3 maçını kayıpsız geçmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, seriye İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlamak istiyor -Sarı kart ceza sınırında buluna


İSTANBUL (A.A) - Spor Toto Süper Ligin ilk yarısındaki son 3 maçını kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe, 3 maçlık serinin ilkinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyeti hedefliyor.
     Ligin 14üncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takım, yarın Kadıköyde konuk edeceği İstanbul ekibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.
     UEFA Avrupa Ligi (C) Grubundaki son maçında Borussia Mönchengladbacha yedek futbolculardan kurulu kadroyla 3-0 yenilen Fenerbahçede, yarınki maçla birlikte as futbolcular takımdaki yerini alacak.
     Sarı-lacivertlilerin Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Cristian, Stoch ve Sowdan oluşan 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.
    
     -Mehmet Topal ve Meireles ceza sınırında-
    
     Fenerbahçede sarı kart cezası sınırında bulunan Mehmet Topal ve Meireles, İstanbul Büyükşehir Belediyespora karşı forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 16ncı haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
     Mehmet Topalın Gaziantepspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında, Meirelesin ise Trabzonspor, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği maçlarında olmak üzere ligde üçer sarı kartları bulunuyor.
    
     -Fenerbahçe Kadıköyde güvende-
    
     Bu sezon özellikle deplasman maçlarında yitirdiği puanlarla liderlik hedefinin uzağında kalan Fenerbahçe, iç saha maçlarında taraftarını sevindiriyor.
     Kadıköydeki 7 lig maçında 5 kez kazanan, birer kez de berabere kalan ve yenilen sarı-lacivertliler, topladığı 16 puanla, ligde iç saha puan cetvelinde lider durumda.
     Ligde 15inci haftaya Fenerbahçe 24 puanla 4üncü, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 15 puanla 13üncü sırada girdi.
    
     -Konuk takımda Can cezalı, Turgay sakat-
    
     Ligde geçen hafta Sivassporu yenerek teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde ilk galibiyetini alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Fenerbahçe karşısında kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.
     Lacivert-turunculu ekipte Can Arat sarı kart cezası, Turgay Bahadır da sakatlığı nedeniyle yarınki mücadelede forma giyemeyecek.
     İstanbul ekibinde sarı kart ceza sınırında bulunan Webo, Geraldes, Holmen, Zayette, Ekrem Ekşioğlu ve Gökhan Süzen, görev alıp birer kart daha görmeleri durumunda 16ncı haftadaki Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
    
     Muhabir: Serdal Kalaycı / Çetin Arslancan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Fenerbahçede hedef, 3te 3 yapmak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER