Fenerbahçe, en önemli deplasmanına çıkıyor

Fenerbahçe, en önemli deplasmanına çıkıyor -Deplasmanda bu sezon istediği sonuçları alamayan sarı-lacivertliler, yarın dış sahada Trabzonsporu yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor -Fenerbahçede sakatlıkla


İSTANBUL (A.A) - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta maçında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon en önemli deplasman maçına çıkıyor.
     Dış sahada istediği sonuçları alamayan sarı-lacivertliler, yarın deplasmanda Trabzonsporu yenerek, şampiyonluk iddiasını son haftaya taşımak istiyor.
     Süper Finalde ilk 3 maçını kazanarak, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 2ye düşüren Fenerbahçe, ezeli rakibinin Trabzonspor ile berabere kaldığı 4. haftada deplasmanda Beşiktaşa yenilerek liderlik fırsatını değerlendirememişti.
     Sarı-lacivertliler, Trabzondan 3 puanla dönerek, son hafta kendi sahasında Galatasaray ile yapacağı maça şampiyonluk için çıkmayı hedefliyor.
    
     -Puan kaybederse şampiyonluk iddiası kalmayabilir-
    
     Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında puan kaybederse şampiyonluk iddiası kalmayabilir.
     Sarı-lacivertlilerin yenilmesi durumunda, Galatasaray yarın Beşiktaş ile berabere kalsa bile puan farkını 4e çıkaracak ve şampiyonluğunu ilan edecek.
     Fenerbahçe, Trabzonspor ile berabere kalır, sarı-kırmızılılar yarın kazanırsa, Cim Bom yine 1 hafta önce şampiyonluğu garantileyecek.
     Fenerbahçenin kazanması durumunda ise şampiyon son hafta Kadıköyde Galatasaray ile yapacakları maçta belli olacak.
    
     -Alex ve Gökhan Gönülün sakatlıkları bulunuyor-
    
     Fenerbahçede sakatlıkları bulunan Alex ve Gökhan Gönülün durumu bugün belli olacak.
     Tedavisine devam edilen kaleci Volkan Demirelin ise yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.
     Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Sow ile Sezer Öztürk, Trabzonspor maçında yer alamayacak.
    
     -Olası 11-
    
     Fenerbahçenin Trabzonspor maçında olası 11i şöyle:
     Volkan Demirel, Orhan Şam (Gökhan Gönül), Yobo, Bekir İrtegün, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Caner Erkin, Stoch, Semih Şentürk (Bienvenu).
     Hüseyin Avni Aker Stadında saat 19.00da başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
     (CAY-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber Fenerbahçe, en önemli deplasmanına çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER