Fethiye Belediye Başkanı Saatcı:

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı: -Bayrağı birilerine teslim etme zamanı geldi. Gönlüm arzu edeni söylüyorum, bir kardeşimiz bu bayrağı alsın ve daha yukarılara taşısın


MUĞLA (A.A) - Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Bayrağı birilerine teslim etme zamanı geldi. Bu bayrağı bir kardeşimiz alsın ve daha yukarılara taşısın dedi.
     Saatcı, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen halk günü toplantısında yaptığı konuşmada, görevde olduğu 14 yıldan bu yana yapılan hizmetler ve diğer projelerle ilgili halka hesap verdiklerini söyledi.
     İnsan odaklı çalışmalarıyla hızla gelişen ve yükselen bir Fethiye vizyonu ve misyonu oluşturduklarını anlatan Saatcı, Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde halkımızın fikrini alıyor, önerilerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız özgürce demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor dedi.
     Saatcı, 14 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden büyük onur duyduğunu ifade ederek Bayrağı birilerine teslim etme zamanı geldi. Gönlüm arzu edeni söylüyorum, bu bayrağı bir kardeşimiz alsın ve daha yukarılara taşısın. Ama iki keçi güdemeyecek adamlara burayı teslim etmeyelim diye konuştu.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fethiye Belediye Başkanı Saatcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER