Finikede Zeynep Asi, Yılın Annesi seçildi

Finikede Zeynep Asi, Yılın Annesi seçildi


ANTALYA (A.A) - Finike Yardım Sevenler Derneği, dar gelirli olmasına rağmen biri engelli iki çocuğuna özveriyle bakan Zeynep Asiyi Yılın annesi olarak belirledi.
     Finike Yardım Sevenler Derneği Başkanı Miray İmamoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ayşe Kuşataner ve Aynur Turgay ile Hasyurt beldesi Yarbaşı Mahallesinde iki çocuğuyla oturan 45 yaşındaki Zeynep Asiyi evinde ziyaret etti. İmamoğlu, her yıl geleneksel hale getirdikleri Anneler Günü yemeği öncesinde yılın annesini seçtiklerini söyledi.
     İmamoğlu, 6 yıl önce eşinden ayrılan Zeynep Asinin, 1,5 yaşında felç geçiren 14 yaşındaki oğlu Murat Cem Okatan ve 8 yaşındaki Umut Okatana özveriyle baktığını anlatarak, Asiyi Yılın annesi olmaya uygun gördüklerini bildirdi. İmamoğlu, Asiye, pazar günü düzenlenecek Anneler Günü yemeğinde çeşitli ödüller verileceğini kaydetti.
     Zeynep Asi de, ödülden onur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi. Oğlunun havale nedeniyle felç geçirdiğini ve ilk kez 4,5 yaşında yürümeye başladığını anlatan Asi, Oğluma 4,5 yaşındayken aldığım ayakkabıyı giydirdiğimde çok mutlu olmuştu. İlk kez o zaman yürüdü. O ayakkabıyı hala saklıyorum dedi.
     Asi, anneliğin, fedakar olmayı gerektirdiğini ifade ederek, İdeal bir anne olamayabilirsiniz ama mutlaka her anne özverili, çocuğunun ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte olmalıdır. Tüm annelerin evlatlarına karşı sevgi ve hoşgörülü olmalarını öneriyorum diye konuştu.
     (FS-GÜÇ)
<< Önceki Haber Finikede Zeynep Asi, Yılın Annesi seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER