Fırat Elektrik, tıbbi cihaz kullanan abonelerin

Fırat Elektrik, tıbbi cihaz kullanan abonelerin borcunu erteleyecek


MALATYA (A.A) - Fırat Elektrik, solunum cihazı, diyaliz makinesi, yaşam destek ünitesi gibi elektriğe bağlı hayati önemdeki cihazlar kullanan abonelerin gecikmiş borçlarından dolayı elektrik kesme uygulamasını 30 gün süreyle erteleyecek.
     Fırat Elektrik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, elektrik dağıtımını yaptıkları bölgede bulunan ve sağlık nedenleriyle solunum cihazı, diyaliz makinesi ve yaşam destek ünitesi gibi hayati önem arz eden elektrikli tıbbi cihazlar kullanan aboneler için gecikmeden kaynaklı borçlara ilişkin yapılacak elektrik kesme işleminin fazladan 30 gün öteleneceğini bildirdi.
     Abonelerin, durumlarını belgeleyen evrakla kendilerine başvurmaları gerektiğini belirten Arslan, elektrikle çalışan tıbbi destek ünitelerinin, buna ihtiyaç duyan hastaların hayati fonksiyonlarını devam ettirmesinde önemli yeri bulunduğunu vurgulayarak, Bizim nazarımızda sağlığın bir bedeli yok. Abonelerimizin yaşamındaki en hassas dönemlerinde onlara bir nebze yardımcı olabilmek en büyük amacımız. 30 gün ötelemeye dair bilgiyi ne kadar çok kişiyle paylaşabilirsek, o denli çok insana yardımcı olmuş olabileceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Fırat Elektrik, tıbbi cihaz kullanan abonelerin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER