Foçada askeri araca yapılan saldırı

Foçada askeri araca yapılan saldırı -Konak Belediyesi, şehit olan Özkan Ateşlinin çocuklarına destek sağladı


İZMİR (A.A) - Konak Belediyesi, Foçada askeri araca yapılan saldırıda şehit olan Özkan Ateşlinin çocukları için 10 bin liralık yardımda bulundu.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, şehit erin ailesine destek konusunda ilk adımı attı.
     Konak Belediyesi Meclis toplantısında 10 bin liralık yardım kararı, oybirliğiyle kabul edildi.
     Tartan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 1984 yılından bu yana her şehit haberinde yüreklerin dağlandığını ifade ederek, yaşanan son olaydan sonra toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma gücünün gösterilmesi gerektiği kaydetti.
     Tartan, şu görüşleri dile getirdi:
     Mehmetçik için ne yapsak azdır. Onlar bizim güvencemiz. Şehitlerimiz hiçbir zaman ölmeyecek. Her biri bir kahraman. İzmiri savunan Özkan kardeşimizin ailesini, İzmiri, Türkiyenin gündemine oturtan bu acı olayla tanıdık. Onlara İzmirden sevgi elimizi uzattık. Konak Belediyesi olarak bugün, yürek yakan şehit haberlerinin ertesinde, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan bir mesaj vermek istedik. Sevgi, saygı ve hoşgörüyü, bu güzel duyguları yaşayamayan, tanımayan insanlara duyurmak istiyoruz; terör ancak kararlı yaklaşım ve halkın dayanışma gücü ile bitecektir.
    
     Muhabir: Ayten Aydın
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Foçada askeri araca yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER