Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayanlara sertifika verildi

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayanlara sertifika verildi


MALATYA (A.A) - KOSGEB Malatya Hizmet Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında imzalanan protokol uyarınca Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Fırat Kalkınma Ajansı Seminer Salonunda gerçekleştirilen törene, Ajans Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, KOSGEB Malatya Hizmet Müdürü Murat Seki ve kursiyerler katıldı.
     Altunyuva, burada yaptığı konuşmada, girişimci adaylarını başarılarından olayı tebrik etti. Önlerinde 2023 hedefi bulunduğunu hatırlatan Altunyuva, bölge adına bu hedeflere başarılı bir şekilde varabilmek için girişimciliğin bir kültür haline getirilmesi gerektiğini söyledi.
     Girişimcilik becerilerinin gelişmesini sağlayan her eğitimin kalkınmaya ciddi katkılar sunacağını ifade eden Altunyuva, eğitim programının kadın öncelikli bir program olduğunu, girişimcilikle ilgili gerekli eğitimleri alan kadınların iş hayatında başarılı olacağını vurguladı.
     Murat Seki de iş fikri olan insanlara destek olma adına projeye büyük önem verdiklerini belirterek, kursiyerlere başarılar diledi.
     Altunyuva ve Seki, daha sonra kursiyerlere sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayanlara sertifika... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER