Formula Future Türkiye Şampiyonası

Formula Future Türkiye Şampiyonası -İstanbul Offshore Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen Formula Future Türkiye Şampiyonası, Van Gölünde yapıldı


VAN (A.A) - İstanbul Offshore Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen Formula Future Türkiye Şampiyonası Van Gölünde yapıldı.
     Edremit-Gebze Su Sporları Merkezinde, Suyun Genç Yıldızları sloganıyla gerçekleşen şampiyonaya, 8-18 yaş arası Vanlı 40 sporcu katıldı.
     Yarışmada, kendi kategorilerinde birinci olan 8 yaşındaki Taha Kalkan, 11 yaşındaki Emircan İş, 12 yaşındaki Baran Caner, 14 yaşındaki Baran Enterili ve 16 yaşındaki Hakan Akdeniz, Ağustos ayında Pragda yapılacak Formula Future Dünya Şampiyonasında Türkiyeyi temsil etme hakkı kazandı.
     Yarışma sonunda, şampiyonaya katılan sporculara çeşitli hediyeler verildi.
     Şampiyon sporculardan Emirhan İş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Van Gölü sahilindeki Edremit-Gebze Su Sporları Merkezinde İstanbul Offshore Kulübü antrenörleri tarafından eğitildiğini belirterek, Birinci olmayı ve ülkemi Pragda temsil etmeyi çok iytiyordum. Birinci olduğum için çok mutluyum. Hedefim dünya şampiyonasında da birinci olmak dedi.
     Yarışmada dereceye giren sporculara, ödüllerinin yarın düzenlenecek törenle verileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız - Özkan Bilgin
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Formula Future Türkiye Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER