Fotoiz Topluluğu Burdurda fotoğraf çalışması yapacak

Fotoiz Topluluğu Burdurda fotoğraf çalışması yapacak


BURDUR (A.A) - Burdur Valiliği, Burdur Belediyesi ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının (BUTSO) desteğiyle, Burdura gelecek Fotoiz Topluluğu, kentte iki günlük fotoğraf çalışması yapacak. Topluluk, çalışmanın sonunda Burdur albümü oluşturacak.
     BUTSO Başkan Yardımcısı Ali Gür, yaptığı açıklamada, Türkiyenin farklı illerinden 45 fotoğrafçının Burdura geleceğini bildirdi. Topluluk tarafından Burdurda iki günlük fotoğraf çalışması yapılacağını kaydeden Gür, topluluk üyelerinin bu sürede Burdurun tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflayacaklarını anlattı.
     Burdurda çekilen fotoğrafların daha sonra Burdur Albümünde biraraya getirileceğine değinen Gür, Burdur Gölü, İnsuyu Mağarası, Salda Gölü, Salda Kayak Merkezi, Sagalassos Antik Kenti, Kremna Antik Kenti, Yarışlı Gölü, Hacılar Höyüğü hedeflenen gezi bölgesi içinde olacak dedi.
     Fotoğraf çalışmasının, Burdurun tanıtımına katkı sağlayacağını kaydeden Gür, hazırlanacak fotoğraf albümüyle Burdurun gizli kalmış doğal ve tarihi güzelliklerin kamuoyuna sunulacağını belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Fotoiz Topluluğu Burdurda fotoğraf çalışması yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER