Futbol

Futbol -Kardemir Karabüksporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına devam etti.
     Hasan Doğan Spor Tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşu ve teknik çalışma yaptı.
     Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda sakatlıkları devam eden Gökhan, Uğur, Shelton, Hamroun ve Kağan takımdan ayrı çalıştı.
     Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarında kadroya alınan Lua Lua ile Mabiala da antrenmanda yer almadı.
     Teknik Direktör Mesut Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu ve hedef belirlemede rol oynayacağını söyledi.
     Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve ligde daha üst sıralarda olmalarının sürpriz olmayacağını vurgulayan Bakkal, Kasımpaşa maçı, bizim nereye gideceğimizi, hedeflerimizi çok farklı koymaya götürecek bir maç. İyi bir aile olduk. Karakterli oyuncu grubu var. Beraber olmaktan keyif alıyoruz .Yakışan da bu. Bir hedef doğrultusunda hep birlikte hareket ediyoruz. Onun içinde pozitifliğe ihtiyacımız var. Takımda bunu çok çabuk yakaladı. İyi gidiyoruz ve böyle devam edeceğimizi düşünüyorum. Ben bu maçı seyircilerimizin alacağını düşünüyorum diye konuştu.
     Bir gazetecinin Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcının takımdan oyuncu istememesine sitem edip etmediğini sorması üzerine Bakkal, Hayır etmem. Çok çalıştığım için orayı biliyorum. Ahmet İlhanı çağıracaklar. Nasıl diye sordu Avcı, ben de inanılmaz iyi dedim sadece ifadesini kullandı.
     Antrenman sonunda taraftarlar teknik ekip ve futbolculara baklava ikramında bulundu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER