Futbol

Futbol -Es-Este, Kamara gol orucunda -Kırmızı-siyahlı takımın Senegalli golcüsü Diomansy Kamara, 86 gündür fileleri havalandıramıyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirsporun Senegalli golcüsü Diomansy Kamara, 86 gündür rakip filelere gol atamıyor.
     Spor Toto Süper Ligin 2012-2013 sezonunun ilk yarısında Eskişehirsporun Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda yaptığı maçta iki gol atan Kamara, dikkatleri üzerine çekti.
     Tecrübeli golcü, takımının, Başkent temsilcisi Gençlerbirliği ile yaptığı maçta da bir kez fileleri havalandırdı. Eskişehirsporun Kardemir Karabüksporu 5-2 yendiği maçta Senegalli golcü, iki gol attı. Ligin 9uncu haftasında, Sanica Boru Elazığspor deplasmanında 1-1 berabere kalan Es-Eslerde golü, Kamara attı.
     Kamara, Spor Toto Süper Ligin 13üncü haftasında Karadeniz ekibi Trabzonspora konuk olan ve rakibini 3-0 mağlup eden Eskişehirspor adına bir kez rakip fileleri sarstı. Senegalli yıldız futbolcu, bu sezon en son golünü takımının sahasında Kasımpaşa ile 2 Aralık 2012de yaptığı maçta attı.
     Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında attığı 8 golle rakiplerin adeta korkulu rüyası olan Dimonsy Kamara, 86 gündür gol atamıyor.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER