Futbol: 2. Lige yükselme kuraları çekildi

Futbol: 2. Lige yükselme kuraları çekildi -Tekirova Belediyepsor, ilk maçında İstanbulspor AŞ ile karşılaşacak


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve 2. Lige çıkmak için play-off maçları oynama hakkı kazanan Tekirova Belediyespor, ilk maçında İstanbulspor AŞ ile karşılaşacak.
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan kura çekimi sonunda, Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek takımların eşleşmeleri ve maç günleri belirlendi.
     Buna göre Spor Toto 3. Lig 1. Gruptan Tekirova Belediyespor, ilk maçını Malatya İnönü Stadyumunda 15 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00de İstanbulspor AŞ ile yapacak. Bu maçın galibi 19 Mayıs günü Karagümrükspor-Pazarspor maçının galibiyle final oynayarak, 2. Lige çıkacak takım belirlenecek.
     Yarın Malatyaya gidecek Tekirova Belediyesporda kırmızı kart cezalısı Doğa haricinde eksik futbolcu bulunmuyor. Maç gününe kadar antrenmanlarını Malatyada sürdürecek Tekirova Belediyespor menajeri Alim Öztaş, zorlu bir sezon sonunda play-off oynama hakkı elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Sezon başında kimsenin Tekirova Belediyespora play-off oynama şansı vermediğini dile getiren Öztaş, "Futbolcularımıza bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bizi buraya kadar onlar getirdiler, bu başarıyı taçlandırmak da onların elinde. Gereken bu mücadeleyi göstereceklerine inanıyorum. Bir de bizleri yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah onlara daha çok mutluluk yaşatırız" dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: 2. Lige yükselme kuraları çekildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER