Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor: 9 -Isparta Gönenspor: 0


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, sahasında Isparta Gönensporu 9-0 mağlup etti.
     Kumluca Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Mersin bölgesinden Çağdaş Kaleli, Hakkari bölgesinden Mehmet Saldıraner ve Hatay bölgesinden Salim Lif hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma ev sahibi Kumluca Belediyesporun vuruşuyla başladı.
     İlk dakikalardan itibaren maça hızlı başlayan ev sahibi Kumluca Belediyespor, 5. dakikada Fatihin golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren Kumluca Belediyespor, 17. dakikada Cenkin golüyle farkı ikiye çıkardı: (2-0)
     İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında da ev sahibi ekip, üstünlüğünü sürdürdü. Kumluca Belediyespor 48, 71 ve 81 dakikalarda Cenk, 52 ve 65. dakikalarda Murat, 79. dakikada Birindar ve 86. dakikada Ozanın golleriyle sahadan 9-0 galip ayrıldı.
     Ligin bitimine dört hafta kala grubunda Antalya şampiyonu olma yolunda önemli bir galibiyet alan Kumluca Belediyespor, kalan maçlardan ikisini sahasında, ikini deplasmanda oynayacak.
     Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, son üç haftadır aldıkları kötü sonuçların ardından galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.
     Oyundan ve sporcuların performansından çok mutlu olduğunu ifade eden Altun, ligde geride kalan maçlarda da istedikleri sonucu alarak Antalya şampiyonu olarak ligi bitirmek istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER