Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -1461 Trabzon Teknik Direktörü Akçay: -"Bir puan almış olmamızdan dolayı sevinçliyim" -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Tok: -"Bu istek ve tempomuz devam ederse inşallah son maça kalmadan ligde kalma


TRABZON (A.A) - PTT 1. Ligde, deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzonun teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Bir puan almış olmamızdan dolayı sevinçliyim" dedi.
     Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, TKİ Tavşanlı Linyitspor için daha önemli bir müsabaka oynadıklarını bildirdi.
     Kendilerinin de hedefi bulunan bir takım olduğunu anlatan Akçay, şunları kaydetti:
     "Birtakım talihsizlikler başımızdan geçse de üstesinden geleceğiz. Müsabaka kora kor geçti. İkinci yarı, biz Tavşanlıdan biraz daha fazla oyunu istedik ancak maçı 3 puanla kapatamadık. PTT 1 Ligde her puan çok değerlidir. Bir puan almış olmamızdan dolayı sevinçliyim. Takımımıza, play-off daha yakın görünüyor. Umarım başarabiliriz. Başarabilirsek hedeflerimize ulaşmış olacağız."
    
     -TKİ Tavşanlı Linyitspor cephesi-
    
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok da zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi.
     Sezonun bitimine 4 hafta kaldığını ve bu maçlara galibiyet için çıkacaklarını belirten Tok, şöyle konuştu:
     "Sahaya kazanmak için çıktık. Sahada özverili ve canı pahasına oynayan 11 aslan vardı. 10 kişi kalmalarına rağmen yine ellerinden geleni yaptılar. Maçı berabere bitirdik. Alabildiğimiz kadar puan almayı hedefliyoruz. Göztepe ile son maçta ya final oynarız ya da Göztepe maçına kadar bu işi bitirmiş oluruz. Bu istek ve tempomuz devam ederse inşallah son maça kalmadan ligde kalmayı garantileriz. Futbolcularımız hiçbir şeyi sorun etmeden sahaya çıkarak en iyi şekilde oynamaya çalışıyor."
     Tok, bu beraberlikle 32 puana ulaştıklarını dile getirerek, bundan sonraki 3 maçtan ikisini kazanmaları halinde ligde kalma yolunda önemli bir adım atacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER